2011. március 10., csütörtök

Ilyen ez a pop szakma...

Pécsre menés elnapolva. Sajnos megint nem úgy állt össze a tér-idő kontinuum, hogy minden eleme készen álljon a motornak az összerakásra. Ez már csak ilyen, kár rajta rágódni, de ha kész lesz jó lesz. Legalábbis ez a kép azt sejteti...Ami viszont kicsit bosszantóbb, hogy így elég nehéz feladat elé állít a sors. Ugyanis Április 17-ig be kéne járatni az autót, mert akkor lesz a Skoda-Lada párbaj a Kakucsringen. Hát a feladat adott, de ha nem sikerül elég kilómétert addigra beletekerni, majd elmegyek a pálya széléről osztani :) Tegyetek ti is így !!

3 megjegyzés:

  1. Az a kis bevágás micsoda ott a hengerfejen?

    VálaszTörlés
  2. Na én sem tudtam, de megkérdeztem:

    "A vájat az ún. préstérben van, ez az a terület ahol a sűrítés végén csak nagyon minimális mennyiségű keverék van, illetve a dugattyú a felső holtpontban nagyon közel jár hozzá.
    No azért van ott mert sűrítéskor a felfelé haladó dugó olyan áramlást hoz létre ami kifújja ebből a préstérből a keveréket, ezáltal csökken a szénhidrogén kibocsátás elvileg. Ráadásul a gyertya felé van irányozva az áramlás így ott egy könnyebben gyújtható réteg jön létre. Meg amúgy növeli az örvénylést az égéstérben. "

    VálaszTörlés
  3. a kis szamito plakatragaszto :)

    VálaszTörlés