2016. január 9., szombat

Reborn -1/100

    Nagyon régen írtam ide és sajnos megvolt rá az okom. A lakatosmunkát befejeztük, két nyár alatt teljesen ki lett hegesztve, helyenként merevítve az egész autó. Néha ha esett kifeszítettem egy fóliát, ha sütött a nap igyekeztem az autó alatt árnyékban dolgozni.. de kész lett.

A folyamat és az eredmény képekben:
https://picasaweb.google.com/105003556746480551154/BrownyReborn2013?authuser=0&feat=directlink
    Ellenben sajnos belefáradtam ezekbe a körülményekbe. Csak nyáron lehet dolgozni, akkor is azzal kell kezdeni, hogy odaférjek az autóhoz a falevelektől stb... elegem lett. Segítségem is csak nagyon elvétve akadt és szépen lassan kihalt belőlem a lelkesedés. Az autó meg télen nyáron szabad ég alatt. Valamihez kezdeni kellett, így végül az eladás mellett döntöttem. Meg is hirdettem az autót a képsorozattal de nem sok reményt fűztem hozzá. Kellemes csalódásként nagyon jóleső visszajelzéseket, elismerő hozzászólásokat kaptam. Egy kicsit meg is inogtam, hogy talán még is befejezhetném, mégis a két kezem munkája... de ha a megfelelő körülményekre még éveket kell várni inkább nem rohasztom szabad ég alatt az autót. Volt is érdeklődő, komoly érdeklődő.
    Megegyeztünk az időpontban, egy jelképes összegben és korrekt módon lezajlott az adásvétel.



    Ezennel eljött a 44. nap és a Browny korszak lezárult. A lényeg az volt, hogy valaki befejezze. Hogy olyan jó kezekbe kerüljön ahol nem hagyják félbe a munkát és van lelkesedés és adottak a körülmények. Remélem hamarosan újra fellelhető lesz a találkozókon és szebb lesz mint valaha, ha nem is pontosan
olyan formán épül meg mint terveztem, de biztosan ütős gép lesz belőle.



Ui.: A Skodázás természetesen ezzel nem ért véget, a motor is már egy másik kaszniban teszi a dolgát - nem is akárhogy - de ez egy másik történet kezdete.